It is currently Tue Dec 01, 2009 12:54 pm

Welcome
Welcome to <strong>Milan Stankovic</strong>.

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, <a href="/profile.php?mode=register">join our community today</a>!

Post new topic Reply to topic  [ 448 posts ]  Go to page Previous  1 ... 26, 27, 28, 29, 30
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Sun Jun 21, 2009 8:05 pm 
Najveci Milanov fan

WAZI WAZI...HAHAHHAHAHA

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sun Jun 21, 2009 8:11 pm 
Administrator

Ni ja ne znam cemu sad sve ovo! A izvinjavam se na gresci, i ja umem da pogresim dok pisem... dakle uziveli smo se... ako ti tako kazes!

nego, ovaj forum postao je forum za svadje a ne forum Milana Stankovica... i ranije su postojala pravila, koja su se postovala sad odjednom vise niko nece da ih postuje! Kako zelite, necu da polemisem vise o tome! Rekla sam sto imam, rekli ste sto imate! Svako ima pravo da predlaze sve sto zeli, da pise sve sto zeli!

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sun Jun 21, 2009 8:22 pm 
Polako,ali sigurno...

DA UZIVELI STE SE....SMATRAM DA VI NE POSTUJETE I NE UVAZAVATE SVACIJE MISLJENJE, NEGO ODLUKE DONOSITE NA OSNOVU 'JEDNOG' PREDLOGA, I OBRACATE NAM SE SA TAKVIM GARD0M KA0 SM0 MI NE ZNAM K0, I AN NE ZNAM CIJEM FORUMU...SLAZEM SE DA JE P0STAO 4UM ZA SVADJE DONEKLE, ALI STAVI PRST NA CELO0 I ZAPITAJ SE U KOJOJ TEMI SU NAJCESCE RASPRAVE I SVADJE-BAS U OVOJ, A SA KOJIM RAZL0G0M-ZAPITAJ SE......KAPIRAM JA VAS TR0JE, I ZNAM DA NIJE LAKO SVE TO STO RADITE, ALI BRATE PRETERALI STE OPASN0 I BAS IZ T0G RAZL0GA NAPISALA SAM SE DA STE SE UZIVELI U UL0GE.....OPUSTITE SE MAL0, MI SM0 NA MILANOVOM FORUMU, KAPIRAM DA TREBA DA P0ST0JI NEKI RED, ALI 0V0 IZ DANA U DAN SVE VISE PODSECA NA NEKI ZATV0R, I VRTI SE OKO NEKIH VASIH UCENA I NOVIH PRAVILA KOJI SU DONEKLE BEZPOTREBNI....I MISLIM DA TREBA DA SE UBIJE OVA MONOTONIJA I DA SE PREKINU TE SVADJE, A TO CE SE DESITI KAD SE VAS TROJE BUDETE MAL0 OPUSTILI I SHVATILI DA SU OVDE SVE LJUDI KOJI ZELE NAJ 4UMU SAMIM TIM 'SVOJI SM0'TAKO DA KAZEM OVDE, TAK0 DA TA PRAVILA KADA PDLUCITE DA DONESETE MAL0 VISE OBRATITE PAZNJU NA NASA MISLJENJA, JER IPAK SVO SVI JEDNAKI NA OV0M 4UMU, ILI GRESIM....?
STVARN0 MI NIJE NAMERA DA SE SVADJAM, STA VISE HLADIM OVU SITUACIJU, ZAT0 NEM0JTE P0GRESN0 SHVATITI NISTA IZ OVOGA! CA0SS

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sun Jun 21, 2009 8:31 pm 
Administrator

Zao mi je ako mislis da ne uvazavamo tudja misljenja i predloge. Nema potrebe da mislis da je ovde kao u zatvoru, pogledaj druge forume!
Sta mislite o tome da pustim da svako pise sta hoce, gde hoce, da stavlja sta hoce, gde hoce i koliko hoce, sta mislite o tome? I sta mislite na sta ce ovaj forum da lici?

Ajde budite malo realni, zar je premala ova velicina za potis koja je u pravilu... ? aj malo pogledajte i videcete da stvarno samo olaksavamo ljudima da dodju na forum i pogledaju svaki post sa lakocom, a ne da cekaju da se neka strana otvara po 5 minuta zbog prevelike slike u potpisu! Nije tako kod ovih koji imaju adsl ili wiraless ali nemaju svi to!

Ovo sto su stvorena ova pravila to nije nas hir, niti ista iko od nas lose misli s time, nego jednostavno pokusavamo da svima olaksamo, i da uredimo forum da se svima dopadne! Zato ova rasprava je jako banalna! Sto bi Lidija rekla - zar cemo i zbog potpisa da se svadjamo?!

De da zatvorimo polemisanje o ovome...

pozzz

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sun Jun 21, 2009 8:36 pm 
Polako,ali sigurno...

NISI RAZUMELA NIS IZ M0JE PORUKE A TAKO SAM I MISLILA!! NECU NASTAVLJTI IAKO BIH IMALA J0S MN0G0 ST0-STA DA D0DAM!!! AJDE CA0!

THE END!

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sun Jun 21, 2009 8:37 pm 
Najveci Milanov fan

BARBARA wrote:
Zao mi je ako mislis da ne uvazavamo tudja misljenja i predloge. Nema potrebe da mislis da je ovde kao u zatvoru, pogledaj druge forume!
Sta mislite o tome da pustim da svako pise sta hoce, gde hoce, da stavlja sta hoce, gde hoce i koliko hoce, sta mislite o tome? I sta mislite na sta ce ovaj forum da lici?

Ajde budite malo realni, zar je premala ova velicina za potis koja je u pravilu... ? aj malo pogledajte i videcete da stvarno samo olaksavamo ljudima da dodju na forum i pogledaju svaki post sa lakocom, a ne da cekaju da se neka strana otvara po 5 minuta zbog prevelike slike u potpisu! Nije tako kod ovih koji imaju adsl ili wiraless ali nemaju svi to!

Ovo sto su stvorena ova pravila to nije nas hir, niti ista iko od nas lose misli s time, nego jednostavno pokusavamo da svima olaksamo, i da uredimo forum da se svima dopadne! Zato ova rasprava je jako banalna! Sto bi Lidija rekla - zar cemo i zbog potpisa da se svadjamo?!

De da zatvorimo polemisanje o ovome...

pozzz

da slazem se i ja daj ostavite ovu diskusiu ipak znate svi da milan nevoli kada se dizu neke raspravke ....... i mislim neka organisacija treba da bude ipak kad neko ude u forum MILANA STANKOVICA da mu se divi kakav je i koju podrsku ima....

Profile  

Post subject:
PostPosted: Mon Jun 22, 2009 12:51 am 
Administrator

BARBARA wrote:
haha.. uzeli uloge.. da, jesmo.. kako ti kazes! uvazavam svaki vas post!!

A vidim da su skoro svi sredili potpise isto tako i oni koji su se bunili, sredili ih sto iz razloga jer zele da postuju pravila, sto iz razloga jer postuju mene, plawog i medu, ako nista drugo! A ova tema postaje tema za prepirke...

A sto se tice tvog predloga Majo, stoji na prethodnoj strani da bude 290x240 ? to je jos manje nego sto je ovo u pravilima!

Slazem se, smanjili su ako ne zbog niceg drugog iz postovanja prema meni, Barbari i Medaledi. Svaka cast krasivama iz Beograda ispale su bar fer nego vi MAJA I TATJANA...veliko razocarenje sa moje strane prema vama citajuci sve ove komenatre! Toliko od mene!

Profile  

Post subject:
PostPosted: Mon Jun 22, 2009 12:58 am 
Najveci Milanov fan

HAHA RAZOCARENJE IZVINI OLIM TE POSTUJEM I JA FORUM VIDIS DA SAM SMANJILA POPTPIS NEGO JA IMAM PRAVO DA KAZEM DA MI SE NE SVIDJAJU PRAVILA THE END!

Profile  

Post subject:
Najveci Milanov fan

ljudi nemojte da se swadjamo oko obicnog potpisa... slazem se sa Majom da oni ulepsawaju owaj 4um, i ne treba da ih ukinete ... ko hoce da postuje nek postuje, ko nece ukinite mu potpis i cao... tako je najlakse i najbolji moguci nacin da swe owo bolje funkcionise :)

o Plawi dusooo bitno da si mene pomenuo haha samo ja se preziwam drugacije :P :P :P <3

Profile  

Post subject:
Polako,ali sigurno...

PLAWI wrote:
BARBARA wrote:
haha.. uzeli uloge.. da, jesmo.. kako ti kazes! uvazavam svaki vas post!!

A vidim da su skoro svi sredili potpise isto tako i oni koji su se bunili, sredili ih sto iz razloga jer zele da postuju pravila, sto iz razloga jer postuju mene, plawog i medu, ako nista drugo! A ova tema postaje tema za prepirke...

A sto se tice tvog predloga Majo, stoji na prethodnoj strani da bude 290x240 ? to je jos manje nego sto je ovo u pravilima!

Slazem se, smanjili su ako ne zbog niceg drugog iz postovanja prema meni, Barbari i Medaledi. Svaka cast krasivama iz Beograda ispale su bar fer nego vi MAJA I TATJANA...veliko razocarenje sa moje strane prema vama citajuci sve ove komenatre! Toliko od mene!

MI SMO MEDJU PRVIMA SMANJILE SIGN A TO STO TI NE VIDIS DALJE OD BEOGRADJANKI TO JE TVOJ PROBLEM....AUUU PLAVI NECEMO DA PRICAM0 O RAZOCARENJU....A AKO TI NES NIJE JASNO PITAJ ME NA PM...MADA MISLIM DA KAPIRAS! NIJE NI BITNO.....JA SAM SVOJE REKLA!

Profile  

Post subject:
PostPosted: Mon Jun 22, 2009 1:01 am 
Administrator

*LiDiJa*91* wrote:
ljudi nemojte da se swadjamo oko obicnog potpisa... slazem se sa Majom da oni ulepsawaju owaj 4um, i ne treba da ih ukinete ... ko hoce da postuje nek postuje, ko nece ukinite mu potpis i cao... tako je najlakse i najbolji moguci nacin da swe owo bolje funkcionise :)

o Plawi dusooo bitno da si mene pomenuo haha samo ja se preziwam drugacije :P :P :P <3

Ja mislim da je sve Skrnjicka rekla! najbolje je ovo ko ne postuje nece ukinite mu potpis i cao! To mi se svidja! Brawo plavusice ima necega u nasim plavim glavama ipak....mislim..... :D :D :D :D
hahahahhahaah

Profile  

Post subject:
PostPosted: Mon Jun 22, 2009 1:08 am 
Najveci Milanov fan

JA SAM SMANJILA POTPIS ALIIIII IMAM PRAVO I HOCU DA KAZEM DA MI SE NE SVIDJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111

Profile  

Post subject:
PostPosted: Mon Jun 22, 2009 1:11 am 
Najveci Milanov fan

PLAWI wrote:
*LiDiJa*91* wrote:

Ja mislim da je sve Skrnjicka rekla! najbolje je ovo ko ne postuje nece ukinite mu potpis i cao! To mi se svidja! Brawo plavusice ima necega u nasim plavim glavama ipak....mislim..... :D :D :D :D
hahahahhahaah

ja msm da sam objasnila neke stwari hahaha zezam se, ali stw je bolje da ukinete potpis engo da kidate ziwce i da se swadjate :) ima plawi i u owoj glawi nesto, jesam swa brbljiwa samo meljem msm SKRINJICKA ali sam pametnaaaa :P :P :P

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 448 posts ]  Go to page Previous  1 ... 26, 27, 28, 29, 30